Despre Lunch&Learn

Ce este Lunch&Learn?
Ce este Lunch&Learn?

Ziua este prea scurta atunci cand nenumarate task-uri raman nefinalizate la sfarsitul programului, iar mai multa productivitate si eficienta in plus sunt intotdeauna binevenite intr-o companie. Lunch&Learn vine in intampinarea nevoilor unei companii si ajuta angajatii sa-si organizeze mai bine sarcinile si sa aiba o mai buna gestiune a timpului, prin solutii si sfaturi practice care pot fi aplicate imediat.

Cum functioneaza Lunch&Learn?

Lunch&Learn sunt cursuri scurte, de 1,5h - 2h, derulate la sediul companiilor in timpul pauzei de pranz. Conceptul, unic in Romania, integreaza 2 componente necesare in timpul orelor petrecute la birou - lunch si learning. Intr-un cadru relaxant, angajatii pot savura masa de pranz si pot invata in acelasi timp cum isi pot eficientiza timpul, astfel incat fiecare task sa fie realizat rapid si usor.

O sesiune de Lunch&Learn se organizeaza pentru un numar de 8-10 angajati, iar modulele la care pot participa sunt special concepute pentru a raspunde nevoilor fiecaruia: Castiga 30 de minute in fiecare zi cu Microsoft Outlook, Realizeaza mai usor si rapid documente cu Microsoft Word, Eficentizeaza timpul petrecut cu Microsoft Excel, Creeaza prezentari de impact cu PowerPoint.

Ce contine un pachet Lunch&Learn:

- Sesiune de 2 h la sediul companiei, care contine prezentarea conceptelor si o sesiune de aplicare practica a acestora
- Pin&Remind Tool: ghid practic oferit la finalul fiecarui curs pentru aplicarea imediata a sfaturilor primite
- Knowledge base: suport online pentru aplicarea step-by-step a tehnicilor invatate. Dupa fiecare curs, participantii isi pot crea un cont pe site, unde vor avea acces la o sectiune dedicata cu tutoriale pentru fiecare modul.
- 30 de zile de Suport Telefonic: participantii vor avea la dispozitie un numar de telefon pe care il pot apela oricand si pot primi suport specializat pentru aplicarea practica a cunostintelor dobandite
- Masa de pranz - optional