Cursuri Lunch&Learn

Microsoft Outlook
Microsoft Outlook
Castiga 30 de minute in fiecare zi cu Microsoft Outlook

Verificarea e-mail-ului in fiecare zi ocupa o parte importanta din timpul petrecut la birou, iar parcurgerea zecilor de e-mail-uri fara o metoda eficienta de gestiune duce la irosirea unor minute bune. Organizarea contului de Outlook devine astfel dificila si scade productivitatea utilizatorului. Prin realizarea unor operatiuni simple, cum ar fi: crearea de foldere, crearea de reguli, folosirea shortcut-urilor si a Quick Steps, utilizatorul poate tine o evidenta mai buna a contului de e-mail. Aceste sfaturi de gestionare eficienta aduc in plus 30 de minute de productivitate in fiecare zi.

Microsoft Word
Microsoft Word
Realizeaza mai usor si rapid documente cu Microsoft Word

Editarea documentelor in Word este o activitate de rutina in sarcinile zilnice ale angajatilor, insa folosirea acestui program nu este intotdeauna productiva. Desi contine o multitudine de instrumente pe care utilizatorul le poate folosi pentru o mai buna parcurgere si editare a textelor, foarte multe persoane resusesc sa utilizeze doar o fractiune din toate instrumentele disponibile in Word. Cursantii vor invata cum pot aranja si alinia corect textele in pagina si vor afla ponturi si scurtaturi pentru actiunile comune din Word, care le vor permite sa creeze si sa editeze mult mai usor documentele.

Microsoft Excel
Microsoft Excel
Eficentizeaza timpul petrecut cu Microsoft Excel

Realizarea foilor de calcul si introducerea informatiilor in Excel ridica probleme si solicita mult timp pentru utilizator, mai ales cand acesta nu este familiar cu functiile disponibile. Prin realizarea unor actiuni simple, utilizatorul invata practic cum poate crea grafice, rapoarte si tabele care raspund exact cerintelor pe care le doreste sau cum poate realiza operatii matematice fara a insera formule. Beneficiile folosirii eficiente a functiilor disponibile permit utilizatorului sa realizeze actiunile comune din Excel intr-un mod productiv, reusind sa salveze in fiecare zi 30 de minute in plus.

Microsoft Powerpoint
Microsoft Powerpoint
Creeaza prezentari de impact cu PowerPoint

Realizarea unor prezentari cu un impact vizual puternic, care sa atinga obiectivele propuse, reprezinta intotdeauna o provocare pentru utilizator. Fara a cunoaste bine instrumentele disponibile in PowerPoint, realizarea unei prezentari poate fi foarte dificila. Utilizatorul primeste punctual sfaturi pentru crearea si utilizarea eficienta a imaginilor, clipurilor si animatiilor si invata cum poate crea un design pentru fiecare diapozitiv. Participarea la sesiunea dedicata folosirii PowerPoint aduce utilizatorului numeroase informatii si ponturi prin care poate crea rapid si usor prezentari de impact.